Újabb videó érkezett a Bulletstorm-ról

2011. február 07.
2.8521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts, a People Can Fly és az Epic Games nemrégiben egy új videót tettek közzé a felhasználók számára a készülő Bulletstorm című produktumról.

A látványos rövidfilmben a Letterbomb, a Breakdance és a Fireworks névre keresztelt kivégzési módszerek játsszák a fő szerepet. Az alkotásban számos kivégzési lehetőség áll a rendelkezésünkre, minél látványosabban és kreatívabban végzünk az ellenlábasainkkal, annál több pontra tehetünk szert, amelyek segítségével új trükköket tanulhatunk, továbbfejleszthetjük a képességeinket és a többi.

A produktum idén február 25-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a tengerentúlon pedig február 22-én lesz elérhető. Az Xbox 360 konzollal rendelkező felhasználók megvásárolhatják a játék limitált példányszámú speciális kiadását, amely az extra tartalmak mellett magába foglal egy Gears of War 3 béta meghívót is. A program két főhőse Ishi Sato és Grayson Hunt, akik a Dead Echo nevű szervezet tagjai voltak, ám idővel rájöttek, hogy nem a jó oldalt képviselik, ráadásul a parancsnokuk is egy álnok személy, ugyanis miatta kerülnek száműzetésbe. A két ex-zsoldos célja az, hogy bosszút álljanak a gonosz férfin, ám előtte élve ki kell jutniuk a gyilkos kannibál bandák és a félelmetes szörnyek lakta bolygóról, ahová kitaszították őket.

#tv#
Bulletstorm című produktumról.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 18 napja

totyak írta:
Nagyon nyomják ezt a játékot, pedig nem lesz akkora durranás.
...és tényleg nem lett az. igen ****ul sikerült, nagyot bukott...

válasz erre

Drasko22

14 éve, 4 hónapja és 3 napja

ez ilyen üsd vágd nem anyád jellegű játék, ezért várósabb sokkal a battlefield 3

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nagyon nyomják ezt a játékot, pedig nem lesz akkora durranás.

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja