Újabb vékonyklienssel bővült a HP kínálata

2012. július 11.
1.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett Packard a mai napon bejelentette, hogy új taggal bővítette a t410 Smart Zero klienscsaládot, amely virtuális asztali környezetet kínál lenyűgöző multimédiával és akár két kijelző támogatásával, de emellett a bejelentés ismertette a vállalat legújabb, HP Velocity névre keresztelt szoftverét is, amivel a virtuális asztali környezetek hálózati teljesítménye, valamint a szolgáltatás minősége javítható.

A HP Velocity - többek között - a HP t410, t510 és 1610 vékonyklienseken már előtelepítve lesz megtalálható.

A HP t410 Smart Zero kliens lenyűgöző multimédiás és végfelhasználói élményt nyújt, belsejében a Texas Instruments ARM Cortex TMS320DM8148 processzor található, 1 GB DDR3 SDRAM, illetve 2 GB eMMC Flash memória társaságában, és akár 1920 X 1080 pixeles felbontásig támogatja akár két megjelenítő használatát is.

A HP t410 Smart Zero kliens lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy időtállóvá tegyék befektetésüket, hiszen ez az eszköz mindhárom vezető virtualizációs protokollt egyben támogatja. Ehhez digitális jelfeldolgozó processzor (DSP) gyorsítást és ARM Neon kiterjesztéseket használ, hogy nagyteljesítményű, PC-szerű felhasználói élményt nyújthasson. A HP vékonykliens telepítő varázsló megkeresi a megfelelő Microsoft, Citrix és a VMware felhő infrastruktúrát, és gyorsan biztonságos kapcsolatot létesít a megfelelő eszközök között.

A HP Velocity szoftver a HP vékonykliensekre és az adatközpont szerverére telepítve lehetővé teszi az üzleti és kormányzati IT menedzserek számára, hogy valós időben kövessék nyomon a hálózati aktivitást és optimalizálják a hálózat teljesítményét és a végfelhasználói élményt.

A Velocityt arra tervezték, hogy optimalizálja a vékonykliens hálózatokat, melyeken a sávszélesség-éhes alkalmazások, és a távoli eléréssel vagy mobileszközökkel dolgozók, akik nem optimális hálózati kapcsolatokat használnak, lassulást okozhatnak. Mindezt a hálózati csomag-veszteség hibák korrekciójával valósítja meg, anélkül, hogy újraküldené a csomagot, így megakadályozza az észrevehető kimaradásokat. Enyhíteni tudja az olyan típusú szűkületeket is, amikor egy alkalmazás egyszerre több hálózaton fut.

A HP Velocity egyedülálló hálózat-felügyelő eszközeivel a rendszergazdák azonnal rögzíthetik az információkat naplófájlba, felismerhetik, hogy mi van káros hatással a hálózatra, és megoldhatják a problémákat. A HP Velocity gyorsabb, mélyebb hálózati felügyeletet és optimalizálást tesz lehetővé.

A HP Velocity világszerte kapható lesz, mint a HP t510 vékonykliens és a HP t610 rugalmas vékonykliensek egyik alapvető funkcionalitása. A HP t410 Smart Zero kliensen és a HP t410 All-in-One Smart Zero kliensen augusztus elejétől lesz elérhető.

Újabb vékonyklienssel bővült a HP kínálata - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 20 napja

Azon a kettős monitoron aztán minden játék jól mutatna

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaiPet profiljaMarduk profilja