Újabb ultrabookkal bővült a Toshiba kínálata

2013. május 01.
1.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi napon a Toshiba bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az ultrabookjainak felhozatalát.

A szóban forgó újdonság a boltok polcaira Toshiba Portégé Z10t típusjelzéssel fog megérkezni, és a gyártó kifejezetten az üzleti szegmenst célozza meg vele. Az új hordozható gép személyében tulajdonképpen egy hibrid kialakítású megoldást tisztelhetünk, ugyanis a gyártó mérnökei a konfigurációt leválasztható kijelzővel tervezték meg, ami így szükség esetén használható akár táblagépként is. A noteszgép 299 X 220,5 X 16,9 - 19,9 milliméteres méretekkel lett megálmodva, ami mellé 1,45 kilogrammos tömeg párosul.

A tabletként is munkára fogható kijelző 11,6 inches méretekkel rendelkezik, felbontásból pedig az 1920 X 1080-as teljes HD-t kínálja. A Toshiba Portégé Z10t-t a gyártó az Intel közelebbről meg nem nevezett Core központi feldolgozóival látta el, adattárolóból pedig ismeretlen kapacitású szilárdtest-meghajtók állnak rendelkezésre.

A hálózati eszközök frontján egy WiFi modul és egy Bluetooth 4.0 adapter alkotta páros van jelen, ám a felsorolás igény esetén kiegészülhet még LTE modemmel is. A külső részen található egy Secure Digital kártyaolvasó, egy HDMI és egy D-Sub VGA videokimenet, és persze az USB 3.0 csatlakozási lehetőségről sem kell lemondanunk.

A Windows 8 Pro operációs rendszert futtató Toshiba Portégé Z10t hazai megjelenésére valamikor a harmadik negyedév során számíthatunk, viszont az áráról egyelőre nem érkezett információ.
3 hozzászólás

csirkee

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

fruuuj nekem nagyon nem jön be...nagyon nem tetszik az a műanyag ott lent alul középen

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Tényleg érdekesen néz ki, de nekem bejön. Full lapos, nagyon durva!

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Elég furcsa alakja van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja