Újabb Turtle Beach füles érkezik a Sony konzoljaihoz

2014. szeptember 27.
2.2221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Turtle Beach kapcsán a nyár folyamán számoltunk be nektek három új fülesről, melyek a Sony konzoljaihoz lettek tervezve, nemrég pedig egy újabb ilyen megoldást leplezett le a gyártó.

Az újdonság ráadásul igen magasre tette a lécet, hiszen nem titkoltan a drágább konzolos fülesek mezőnyébe érkezik, de nem ő lesz a széria legdrágább tagja. A Turtle Beach Ear Force Stealth 500p ugyanis 160 dollár (40 000 Ft) körüli kezdőárat kapott, így a 300 dolláros (74 000 Ft) Ear Force Elite 800 alatt helyezkedik majd el.

A család legújabb tagja vezeték nélküli technológiát nyújt, így sokkal kötetlenebbül élvezhetjük a PlayStation 4 és a PlayStation 3 által nyújtott élményeket. Ez a füles lesz az első, mely megkapta a DTS Headphone:X 7.1 névre keresztelt térhatású technológiát, így a játékosok egészen biztosan sokkal jobb élményben gazdagodnak majd. A tölthető akkumulátor egy töltéssel 15 órát bír, mely az állítható EQ-nek köszönhetően akár filmezéssel és zenehallgatással is telhet.
számoltunk be nektek három új fülesről, melyek a Sony konzoljaihoz lettek tervezve, nemrég pedig egy újabb ilyen megoldást leplezett le a gyártó.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ez a sok dolog, ami egy fülesben benne van, szerintem állati nagy parasztvakítás. Nincs olyan technológia, ami ennyit érne. Aláírom, hogy talán szebben szól, mint egy tized ennyibe kerülő füles, de nem annyival, hogy megérje a felárat. Némelyik gyártó kicsit el van szállva a termékei árával.

válasz erre

ENCELADUS

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

Én max egy 10-est adnék/adok ki fülesért

válasz erre

fantis6

10 éve, 3 hónapja és 26 napja

nem rossz, bár egy fülesért max 5 k-t adok én, most éppen gondolkodom egy philips és egy sony között mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja