Újabb Thief részletek szivárogtak ki az E3-ról

2013. június 18.
2.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az Eidos Montreal a játékosoknak is bemutatott egy vaskos gameplay felvételt az E3-on a Thiefről, de az alkotás legjavát csak zárt ajtók mögött, néhány kiváltságos újságírónak prezentálták, akik természetesen nem bírták sokáig megtartani némasági fogadalmukat.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy Garret életereje és fókusza a játékban nem töltődik vissza automatikusan, így nekünk kell majd gondoskodni erről - vélhetően evéssel és ivással -, máskülönben nehezebben teljesíthetjük a feladatokat, lévén a fókusz segítségével például a zártörés is könnyebben megy, köszönhetően annak, hogy a kérdéses zárszerkezetet nem csak kívülről, hanem belülről is láthatjuk majd.

Friss Thief információ még, hogy a játékban több HUD közül is válogathatunk magunknak, a pályákon pedig kutyák is lesznek, de egyelőre még kérdéses, hogy milyen szerepet kapnak a játékmechanika terén. A Thief pályáin való tájékozódásban egy mini-térkép mellett ugyanakkor egy teljes térkép is a segítségünkre lesz, ami nem csak a játéktér pontos felderítésekor jöhet jól, hanem akkor is, ha szeretnénk kicselezni vagy elkerülni az őröket, akik rendkívül figyelmesek lesznek majd, így bár a falakon nem látnak át, de akár a tetőn is kiszúrhatnak minket.

Az E3-as részletek alapján kiderült továbbá, hogy Garret egy különleges kiegészítővel is rendelkezik majd, amit a "karom" névvel illettek a készítők, és segítségével a magasabb helyekre is eljuthat hősünk, sőt, a leeséstől is megvédhetjük őt ezzel a kampós szerkezettel.
Thiefről, de az alkotás legjavát csak zárt ajtók mögött, néhány kiváltságos újságírónak prezentálták, akik természetesen nem bírták sokáig megtartani némasági fogadalmukat.'>
2 hozzászólás

marco

11 éve, 9 hónapja és 7 napja

csirkee írta:
Ezek a kutyák most mindenhol ott lesznek? röhögő smiley
Először az íj jelent meg minden játékban most meg a kutyák. Fejlődik a játékipar! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ezek a kutyák most mindenhol ott lesznek? röhögő smiley

válasz erre
Thief
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja