Újabb Test Drive Unlimited 2 fejlesztői napló a fedélzeten

2011. január 12.
3.5121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss Test Drive Unlimited 2 fejlesztői naplóval nyitjuk meg ezt a szomorkás januári szerdát, lévén a Namco brigádja úgy döntött, hogy a februárra tervezett megjelenési dátum előtt még minden egyes ütőkártyát kijátszik látnivaló formájában azért, hogy a legtöbb rajongót csatasorba állítsák a megjelenésig.

Ennek a módszernek az egyik titkos fegyvere ez a fejlesztői jegyzet is, amelyen néhány illetékes kíván meggyőzni minket arról, hogy milyen jó is lesz a program, ha egyszer megjelenik végre.

A videó témájának középpontjában elsősorban az autók állnak, szinte az összes lényeges négykerekűt megtekinthetjük a közel négy perces mozgóképen, amely természetesen dugig van gameplay felvételekkel is, amelyek között akadnak eddig soha nem látott darabok, ha tehát erre vágynál, ilyetén szükségleteidet az alábbi kisfilm segítségével is kielégítheted. Megjelenés továbbra is február 11-én esedékes itt az öreg kontinensen, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A legfrissebb fejlesztői napló pedig most következik:

#tv#
Test Drive Unlimited 2 fejlesztői naplóval nyitjuk meg ezt a szomorkás januári szerdát, lévén a Namco brigádja úgy döntött, hogy a februárra tervezett megjelenési dátum előtt még minden egyes ütőkártyát kijátszik látnivaló formájában azért, hogy a legtöbb rajongót csatasorba állítsák a megjelenésig.'>
5 hozzászólás

Pancsabi

14 éve, 3 hónapja és 8 napja

Szerintem király lesz mosolygó smiley

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

én reménykedem hogy jó leszmosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Azért az erős túlzás, hogy dugig van gameplay-jel. Pont ezért utálom a fejlesztői naplókat. Folyamatosan csak a dumát látom, a játékból meg semmi. Meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy végig a játékot látom és alatta narrálna a fejlesztő brigád.

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nagyon jó lesz!

válasz erre

skyman

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Már mindjárt itt vanmosolygó smiley

válasz erre
Test Drive Unlimited 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja