Újabb tápegységgel bővült a Super Flower kínálata

2012. június 02.
1.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különféle számítógépes kiegészítőkre szakosodott Super Flower az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű tápegységgel bővült a termékpalettája.

A szóban forgó újdonság a gyártó Golden Green szériájának legfiatalabb tagja, ami a boltok polcaira Super Flower SF-650P14XE típusjelzéssel fog megérkezni. Ahogy azt már a modellszáma is sejteti, a Super Flower SF-650P14XE nem kevesebb mint 650 watt leadására képes, így kiválóan alkalmas lehet a nagyobb teljesítményű, több grafikus vezérlővel szerelt gamer konfigurációk kiszolgálására is.

A vállalat legújabb tápegysége már elnyerte a 80 Plus Gold minősítést is, ugyanis a hivatalos közlemény tanulsága szerint 90 százalék feletti energiaellátási hatásfokkal büszkélkedhet. A rendszer megfelelő üzemi hőfokáról egy 140 milliméteres, vörös vagy kék LED-ekkel megvilágított Yeston Loon ventilátor gondoskodik.

A mai követelményeknek megfelelően a perifériák összes tápkábele moduláris kialakítású, így elkerülhető a számítógép belsejében kialakuló kábelrengeteg. A rendelkezésre álló csatlakozók választékában szerepel egy 24 tűs ATX, egy 4+4 tűs ATX/EPS, két darab 6+2 tűs PCI Express, két darab 6 tűs PCI Express, nyolc darab SATA, hét darab Molex, valamint egy Berg tápkonnektor. A SF-650P14XE elegendő csatlakozási lehetőséget biztosít még a kétutas nVidia SLI vagy AMD CrossFireX grafikus rendszerek számára is.

A felszereltségek listájáról természetesen nem hiányzik az aktív PFC, az LLC, illetve a DC-DC kimenet sem, míg a biztonságról az OCP, az OVP, az OPP és az SCP megoldások gondoskodnak. A most bejelentett Super Flower SF-650P14XE már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában, az árcéduláján pedig 110 dolláros összeg van feltüntetve.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

De durván néz ez ki!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja