Újabb táblagéppel bővült a Hyundai kínálata

2013. március 23.
1.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb információk szerint a Hyundai minden különösebb hírverés nélkül frissítette a táblagépeinek felhozatalát, ugyanis a külföldi webáruházak árlistáján felbukkant a gyártó legfrissebb Hyundai T7S terméke.

Akinek esetleg ismerősen csengene az új tablet neve, az nem a véletlen műve, személyében ugyanis a vállalat alig két hónapja elrajtolt T7-es modelljének megerősített variánsát köszönthetjük. A gép továbbra is 196 X 118 X 10,9 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig alig 303 gramm, kijelzőből pedig egy 7 inches érintőpanelt vonultat fel, ami az 1280 X 800-as natív felbontást kínálja.

A jól bevált kamerapárosról ezúttal sem kell lemondanunk, mivel ezekből a konfiguráció egy 2M pixeles hátlapi, illetve egy 0,3M pixeles frontpozicionálású megoldást tartalmaz. A megfelelő teljesítményt a négymagos, 1,4 GHz-re hangolt Exynos 4412 központi feldolgozó szolgáltatja, ami mellé immár megduplázott mennyiségű, azaz 2 GB-nyi rendszermemória csatlakozik. Az érintőpanel meghajtását a Mali 400-as GPU végzi, a rendelkezésre álló flash meghajtó pedig szintén megnövelt kapacitással van jelen, egészen pontosan 16 GB-os mérettel.

A hálózati eszközök felsorolásában egy 802.11 b/g/n szabványú WiFi modul, illetve egy Bluetooth adapter van feltüntetve. A külső részen található egy Secure Digital kártyaolvasó, egy HDMI videokimenet és egy micro USB csatlakozó. A Hyundai T7S már megtalálható a nagyobb online üzletek kínálatában, méghozzá 186 dollár körüli áron.
6 hozzászólás

marco

12 éve, 11 napja

Vendég írta:
Elég merészen koppintja a Samsung dizájnvonalat...mosolygó smiley
Próbálja. De kegyetlen ronda és a hardver is ócska.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 napja

Gagyi szvsz

válasz erre

csirkee

12 éve, 11 napja

Hát külsőre eleve nem jön be, kb olyan mint egy telefon egy rosszabb, plusz tényleg nem egy nagy szám...

válasz erre

Vendég

12 éve, 12 napja

Ennyiért ***** drága szvsz

válasz erre

Vendég

12 éve, 12 napja

Na igen de hardverben nagyon fos.

válasz erre

Vendég

12 éve, 12 napja

Elég merészen koppintja a Samsung dizájnvonalat...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profilja