Újabb szériával bővült a Silicon Power SSD kínálata

2013. február 08.
1.4311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Silicon Power a napokban bemutatta a legfrissebb SSD szériáját, a Silicon Power Slim S50-et.

A most beharangozott sorozat a jól bevált 2,5 inches kialakítással gördült le a gyártósorról, ám ahogy azt már a neve is sejteti, az átlagos szilárdtest-meghajtóknál már némileg karcsúbb kialakítással büszkélkedhet, ugyanis magassága alig 7 milliméter, így kiválóan alkalmas lehet ultrabookokban és más ultrahordozható gépekben való használatra is. Az új adattárolók a 6 Gb/s-os tempóra képes SATA 3.0 interfészhez lettek tervezve, de természetesen visszafelé kompatibilisek a korábbi SATA rendszerekkel is.

Az S50-es szériának egyelőre négy tagja van, amik változattól függően 32 GB, 64 GB, 128 GB, vagy 256 GB adat tárolására képesek. A karcsú kialakításuk mellett a háttértárolók sebességére sem lehet panasz, ugyanis a gyártó elmondása szerint maximálisan 530 MB/s-os olvasási, illetve 200 MB/s-os írási teljesítményt képesek felmutatni.

Az újdonságok felhozatalából természetesen nem hiányzik a TRIM és Garbage Collection technológiák ismerete sem, amit még kiegészít NCQ és RAID támogatás is. Az új Silicon Power Slim S50 meghajtók várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
2 hozzászólás

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
Sokkal jobb az ssd mint a hdd. Gyors mint az állat.
Ez tény.Egy probléma van,az üzemidő(írás-törlés-újraírás).Nekem van majd' 20-éves vinyóm is ami tökéletes egészségnek örvend,pedig jócskán van benne "kilóméter".

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

Sokkal jobb az ssd mint a hdd. Gyors mint az állat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja