Újabb Szellemirtók játékon dolgozik az Atari: Bejelentve a Ghostbusters: Sanctum of Slime

2010. december 03.
1.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az USA Today magazin segítségének köszönhetően végre lehullhatott a lepel az Atari legújabb Szellemirtók videojátékáról, amelyet a srácok a Sony oldalán készítenek majd el, a Ghostbusters: Sanctum of Slime névre hallgat, és az illetékesek szerint a Ghostbusters: The Videogame folytatása lesz, annak ellenére is, hogy alapjaiban változtatták meg a fejlesztők a program stílusát.

Az alkotás ugyanis amellett, hogy kizárólag letölthető formában lát napvilágot, egy kooperatív játékmenetre kiélezett, döntött felső nézetes akciózás lesz, legalábbis az első képek alapján.

Az Atari feltehetően a legutóbbi Lara Croft videojáték sikerén felbuzdulva lépett ebbe az irányba, ugyanis műfajában teljesen hasonló lesz egymáshoz a két cím. A Ghostbusters: Sanctum of Slime betöltését követően offline és online kooperatív mód egyaránt megtalálható lesz, az együttműködés pedig kulcsfogalomként fog megjelenni a játékban, ugyanis nem csak a masszív főellenségeket, az apróbb szellemeket is csapatmunkával tudjuk csak elkapni. Az alkotásról eleddig sajnos bővebb információk nem szivárogtak ki, arra azonban mérget vehetünk, hogy PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik, és nagyjából úgy fog kinézni, ahogyan az alant megtekinthető két állóképen is látható.


Újabb Szellemirtók játékon dolgozik az Atari: Bejelentve a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 2. kép


Újabb Szellemirtók játékon dolgozik az Atari: Bejelentve a Ghostbusters: Sanctum of Slime - 3. kép


nincs még hozzászólás

Ghostbusters: Sanctum of Slime
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt