Újabb Spelunker HD DLC csomagok érkeznek októberben

2012. szeptember 28.
1.5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tozai Games legfrissebb bejelentései szerint a jövő hét közepén újabb letölthető tartalommal fog bővülni a Spelunker HD, sőt mi több, terveik szerint azonnal két DLC csomagot is elérhetővé tesznek hozzá, amelyekkel a Championship Mode felhozatalát kívánják kibővíteni.

A két pakk elnevezésével nem törték össze magukat az illetékesek, várhatóan az EX9 és az EX10 névre hallgatnak majd, és míg a tengerentúli régióban már október 2-án elérhetők lesznek, addig itt az öreg kontinensen csak egy nappal később, október 3-án.

Akárcsak a korábbi letölthető bővítmények, úgy a Spelunker HD legújabb DLC csomagjai is ötven százalékkal olcsóbbak lesznek egy ideig a PlayStation Plus előfizetőknek, habár arról sajnos egyelőre még nem értesültünk, hogy pontosan mennyibe is fognak kerülni a tartalmak.

Scott Tsumura, avagy a Tozai Games egyik vezére azonban azt már az orrunkra kötötte, hogy a játék történetének legnagyobb kihívásai és legjobban összerakott pályái várnak ránk a jövő héten érkező két DLC csomagban.
Spelunker HD, sőt mi több, terveik szerint azonnal két DLC csomagot is elérhetővé tesznek hozzá, amelyekkel a Championship Mode felhozatalát kívánják kibővíteni.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 8 hónapja és 5 napja

2D-s játék, tetszik!
Én leragadtam abban a korbanröhögő smiley

válasz erre
Spelunker HD
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja