Újabb részletek láttak napvilágot az Amazon új táblagépéről

2013. augusztus 16.
1.3881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Régóta hallani lehetett azokat a pletykákat, melyek azt taglalták, hogy a sikeres Kindle Fire család folytatásán munkálkodik az Amazon.

A mostani generáció árcsökkenése már utalt arra, hogy közeleg az utód, de a most megjelent adatok kapcsán szinte már biztosak is lehetünk benne.

A GFXBench eredményeire alapozva kiderült, hogy az Amazon KFAPWA néven szereplő készülék Adreno 330 grafikus gyorsítóval érkezik, egy Qualcomm Snapdragon 800 SoC kíséretében.

Az adatlapon feltűnik még a 2560x1600-as felbontású kijelző és arra is utalást kapunk, hogy a 8.9 hüvelykes képernyővel szerelt Kinddle Fire HD érkezése is várható. Megemlítendő még a 8 megapixeles kamera és a 16/32/64GB-os háttértár-verziók felbukkanása is.

Persze előfordulhat, hogy az eredmények hamisítottak és csak félrevezetés céljából keringenek az interneten, de nagy valószínűséggel már nem kell sokat várni az új Kindle generációra.
2 hozzászólás

marco

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nekem is sima Kindle van, imádom.mosolygó smiley

Egyetértek totyak kérdésével, miért nem az e-ink? Az a lényege az egész ebook dolognak...

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nekem csak sima Kindle könyvolvasóm van, de elégedett vagyok vele. Nem is értettem, hogy mért vitték el ezt is a táblagépek irányába, miért nem maradtak az e-ink gépek mellett?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja