Újabb részletek az új Call of Duty-ról és egy rejtélyes Rockstar-bejelentésről

2014. március 03.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak érdekes hír bukkant fel a hétvége folyamán a világhálón, miután a Sony megtartotta Destination PlayStation eseményét, ahol állítólagosan az új Call of Duty is bemutatkozott már zárt ajtók mögött.

Az információkat a Twitteren egy magát csak Lokiolr névvel illető felhasználó szivárogtatta ki, aki szerint főnöke ott volt a nagy eseményen, és beszámolói alapján az új Call of Duty szó szerint csodálatos lesz.

Természetesen ez még nem minden! A sorozat legújabb epizódja ugyanis az elhangzottak szerint a Black Smith munkacímre hallgat, de a Modern Warfare mellékág folytatását várhatjuk tőle, ami igencsak realisztikus fizikával és végre valóban csodás küllemmel lesz kivitelezve. A felhasználó beszámolói szerint főnöke látott már konkrét képsorokat is a játékból, így például az egyik jelenetben a Golden Gate hídon folyt egy óriási ütközet.

További érdekesség, hogy az eseményen a forrás szerint a Rockstar is nagy bejelentésre készült, ám ez végül elmaradt, de az egybegyűltekhez eljuttatott információk szerint legkésőbb az E3-on pótolja majd hiányosságait a csapat. Talán a next-gen GTA 5 lesz az?
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 4 napja

Én egy PC-s GTA V-re számítok. Mikor lesz az E3?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja