Újabb Pro Evolution Soccer 2011 DLC érkezik jövő héten

2011. március 10.
2.2261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Pro Evolution Soccer 2011 továbbra sem volt képes túllépni önnön magán és beelőzni a FIFA-sorozatot, így is kijelenthetjük, hogy a Konami alkotása jól sikerült, nem mellesleg pedig több frissítést is kap, mint említett vetélytársa, ami még szimpatikusabbá teheti a fanatikusok előtt.

A legújabb bővítményről éppen a minap rántotta le a leplet a cég, megtudtuk ugyanis, hogy március 15-én egy komolyabb DLC csomag fut majd be a focis programhoz, ami egyelőre konkrét név és sajnos árcédula nélkül létezik.

Ami biztos, hogy mind a PC-s, mind a PlayStation 3-as, mind az Xbox 360-as tábor megkapja majd a kiegészítést, amely elsősorban inkább frissít és csak másodsorban bővít. Frissíti például a január végéig bekövetkezett cseréket és változásokat a licencelt csapatokon belül, így mind a 135 klub esetében várhatók módosítások a tapasz telepítését követően, de bővítményként újabb cipők megjelenésére számíthatunk, amelyek között Adidas, NIKE, PUMA és Umbro csukák is lesznek. Március 15-től tehát lehet keresgélni a DLC-t!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Én már a 14-et várom. Idén megtöröm a csendet és PES-sel teszek egy próbát. Pár éve már nem nyúltam focis játékhoz, ennek most adok esélyt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja