Újabb Pokémon videojáték bejelentése várható a közeli jövőben

2012. február 22.
1.3851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múltban már több alkalommal is közöltük veletek, hogy valamikor a közeli jövőben egy vadonatúj Pokémon videojáték bejelentése várható, ám az efféle hírek többsége sajnos nem volt több, mint egyszerű szóbeszéd.

Legfrissebb - immáron végre hivatalos - információink szerint azonban valami tényleg történni fog hamarosan, a hivatalos Pokémon játékokért felelős kompánia igazgatója, Junichi Masuda ugyanis egy Twitteres kérdezz-felelek közben elárulta a rajongóknak, hogy hamarosan bejelentik majd a legújabb Pokémon videojátékot.

Természetesen Masuda ennél egy szóval sem árult el többet azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor vagy miféle leleplezés várható tőlük Pokémon ügyben, de a legtöbb rajongó a rendkívül sikeres Black and White folytatását várja, méghozzá Nintendo 3DS konzolokra.

A terítéken ugyanakkor megtalálható még egy cím is, a Pokémon Gray, amely egyes források szerint megegyezik az említett cím folytatásával, míg egyéb értesülések szerint valami egészen mást jelöl. Nagy tehát még a kavarodás a témában, de Junichi Masuda szerint valami hamarosan - már tényleg - történni fog. Várjuk ki türelmesen.
1 hozzászólás

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 3 napja

Hát én nem várom!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja