Újabb pletykák láttak napvilágot a Raven Software James Bond játékáról

2011. február 10.
2.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét a szóbeszédek kereszttüzébe került a jelenleg sanyarú körülmények között tengődő Raven Software, akik bár parádésan jó alkotásokat tettek le az asztalra az utóbbi két évben, a szakma mégsem értékelte kellőképpen ezeket.

Összeesküvés-elméletek gyártása helyett azonban tekintsünk a jövőbe, lévén egy mára már elbocsájtott Raven munkatárs LinkedIn profilja szerint valóban egy James Bond játékon dolgoznak a Wolfenstein és a Singularity megalkotói.

Bár konkrétan most nem hangzott el a 007-es ügynök neve, ahogyan korábban is kiderült már, hogy egy filmes licencet vásároltak a Raven emberei, úgy most is arról szól a fáma, hogy a madaras fejlesztőbrigád egy nemzetközi film licencét vásárolta meg azon okból, hogy abból egy akciókalandot készítsen nekünk. Legfrissebb információink szerint a játék egy éve és 8 hónapja áll már fejlesztés alatt, tehát készen van arra, hogy hamarosan bemutassák a nagyvilág számára. A kérdés csupán az, hogy mikor jön el végre ez a pillanat?
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 4 napja

Egyetértek az előző hozzászólókkal jó kis csapat a RAVEN , nekem az X-Men Origins és a wolfestein is bejött, kár hogy nemsok játékot csináltak...

válasz erre

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

Nem lenne rossz egy Bond game. Mondjuk új film is jöhetne már...

válasz erre

Ryo san

9 éve, 11 hónapja és 14 napja

A Ravennel jó vásárt csináltak.Majd ők készítenek végre egy jó Bond játékot. A Singulatity-t imádtam,csak lehetett volna hosszabb.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

muki profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profilja