Újabb pletykák érkeztek egy vadonatúj SSX játékról

2010. december 09.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt történt, hogy felreppent egy pletyka, miszerint az Electronic Arts egy vadonatúj SSX játék munkálataiba kezdett.

A szóbeszéd alátámasztásául az a néhány levédetett domain név szolgált, amelyek félreérthetetlenül a franchise újabb darabjaihoz kapcsolódtak. A tegnapi napon pedig újabb nem hivatalos híresztelések láttak napvilágot a témában, a Kotaku ugyanis biztos forrásokra hivatkozva megerősítette, hogy az EA Canada már két éve dolgozik a sorozat újabb tagján.

A friss pletykák szerint az egyelőre cím nélküli SSX alkotás PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül, ahogyan pedig az manapság olyan nagy divat, a fejlesztők szeretnének visszatérni vele a széria gyökereihez, ami egy nagyon bölcs döntés, ehhez nem is férhet kétség. Mivel ez már nem az első eset, hogy szóba kerül a hódeszkás franchise, ezért nem árt egyre komolyabban venni a témát, és ne lepődjünk meg, ha a közeljövőben az Electronic Arts egy SSX bejelentéssel áll elő a semmiből.
SSX játék munkálataiba kezdett.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Síelős, vagy snowboard-os játék kevés van a piacon, kifejezetten szeretem, ha valami ilyen témában jön. Ha már én magam egyik havas sporthoz sem értek. Marad a szánkó röhögő smiley

válasz erre
SSX
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja