Újabb pletykák érkeztek a Nintendo Wii U novemberi megjelenésével kapcsolatban

2012. április 05.
1.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy japán kereskedő néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozta, hogy az általa birtokolt információk szerint a Nintendo idén novemberben, valamikor a hónap közepén kívánja megjelentetni az amerikai régiókban a Wii U névre keresztelt legújabb otthoni konzolt.

Ezt a szóbeszédet kívánta tovább erősíteni a mai napon a GameStop üzletlánc egyik menedzsere, aki nevét nem, csak pozícióját vállalta fel, de elmondása szerint a novemberre esedékes premier abszolút igaz a Wii U-val kapcsolatban.

A névtelen menedzser elmondása szerint a masina napra pontosan november 18-án fog a boltokba kerülni. Ezzel az időponttal csupán egyetlen probléma van, hogy egy vasárnapi napról van szó, de a hír hozója elmondta, hogy igen, tudnak róla, a Wii U egy vasárnapi napon fog megjelenni a tengerentúlon.

A japánból származó szóbeszédek egyébiránt egy nappal későbbre, november 19-re, hétfőre várják a legújabb Nintendo konzol premierjét, így már igencsak kíváncsiak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy kinek volt igaza, hiszen a november egyre több helyről kerül megerősítésre.
3 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 27 napja

Lehet tanfolyamra kell majd járnia, aki egy ilyent birtokol majd. Ez a tablet irányítású dolog, elég ijesztöen hat így elsö ránézésre. De lehet hogy majd a világ legegyszerübb dolga lesz, ezzel irányítani a konzolt, vagy a szomszéd hi-fi tornyát.

válasz erre

Vendég

13 éve, 27 napja

Mennyire nagyon nem mozgta ez a konzol...

válasz erre

Vendég

13 éve, 27 napja

Anno is valami ilyen időpontot lőttek be premiernek, úgyhogy simán lehet igaz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja