Újabb pletykák a GTA V-ről: Jövő májusban várható a premier?

2012. március 26.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét néhány érdekes szóbeszéd ütötte fel a fejét korunk egyik legjobban várt videojátékáról, avagy a GTA V-ről, méghozzá egy ismeretlen kommentelőtől, aki egy vadonatúj és leellenőrizhetetlen account segítségével, hivatalos forrásokra hivatkozva, a Gamespot fórumán tette közzé a fülébe jutott információkat.

Az időközben már eltávolított bejegyzésből számtalan érdekesség kiderült az alkotásról, így például az, hogy a Rockstar jövő májusban tervezi a GTA V megjelenését, de már az idei E3-on lesz játszható demó is hozzá.

A felmerült konkrétumok közül rendkívül érdekes volt még, hogy a névtelen szócső szerint egyetlen játszható karaktere lesz a játéknak, aki Albert de Silva lesz. De Silva főhősként való megnevezése már korábban is felmerült, hiszen szerepelt egyrészt az alkotás első hivatalos trailerében, másrészt szerepet kapott már korábban a Vice City-ben is.

A legfrissebb pletykák azt is elárulták, hogy a GTA V bejárható területe mintegy ötször lesz nagyobb a közvetlen elődhöz, avagy a negyedik részhez mérten, Los Santos ugyanis maximum a teljes terület felét fogja kitenni.

A Gamespot fórumára felkerült infók szerint a játékban a repülőgépek és a fegyverek is személyre szabhatók lesznek az autók mellett, a többjátékos módban pedig 32 fanatikussal tombolhatunk majd egyszerre, alakíthatunk gangeket, összecsaphatunk a rivális bandákkal és így tovább.

A Rockstar egyelőre nem kommentálta a fentieket, az ő álláspontjuk szerint a GTA V továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, pontos platformmegjelöléssel, de a történetéről és egyéb jellemzőiről sincsenek még hivatalos információk. Reméljük azonban, hogy ez az áldatlan állapot hamarosan módosulni fog!
5 hozzászólás

sasikaa

13 éve, 1 hónapja és 7 napja

Jó kis játék lesz, ha igazak a hírek, ha nem.

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ez a pletyi tetszik. Függetlenül attól hogy igaz e. Olyan 140 négyzet kilóméteres játszóteret elviselnék, tele zsúfolva rosszalkodásra alkalmas lehetöségekkel. Nem bánnám, ha a 4 évszak végre szerepet játszhatna egy GTA-ban, Meg az öregedés, persze nem real time, mert én halnák meg elöbb, a föhössel szemben, és nem lenne meg a végigjátszás.mosolygó smiley Végre legyen, mert mostanában unatkozom, játék téren.

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

marco írta:
Ha nem jön idén, morcos leszek.mosolygó smiley
Pedig barátom jobb ha rákészülsz!Ezt én is fájó szívvel mondom!

válasz erre

marco

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ha nem jön idén, morcos leszek.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Szerintem fake infók de ettől függetlenül nagyon nagyon várom.mosolygó smiley

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja