Újabb pályákkal gazdagodott a Stronghold 3

2011. december 28.
3.1241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Csúfosan leszerepelt a játékosok előtt a Stronghold-sorozat sokak által várt harmadik tagja, amely sem küllem, sem belbecs tekintetében nem tudta felvenni a versenyt egyetlen korábbi epizódjával sem.

A fejlesztők azonban továbbra is próbálkoznak, ha mással nem is, legalább a korábban elkészült pályákkal kívánnak szolgálni annak a maroknyi rajongónak, akik megszerették a programot, a minap ugyanis néhány friss pályával gazdagodott a játék világa.

Hogy egészen pontosak legyünk, összesen négy csatatérről beszélhetünk, amelyek közül kettő a Dunnottar Castle és a Castillo de Coca névre hallgatnak és a történelmi ostrompályák felhozatalát erősítik, a másik kettő pedig a Deadwood (4 játékos) és a The Dead Shore (2 játékos) neveket viselik, mint újabb deathmatch multiplayer helyszínek.

A fenti tartalmak természetesen ingyen letölthetők a Steam kínálatából, méghozzá számtalan hibajavítás kíséretében, így aki egy kicsit is szeretne javítani a Stronghold 3-on, az most megteheti, de csodát senki se várjon.

Aki elszalasztotta volna, most ne hagyja ki Stronghold 3 tesztünket!
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ráférne egy kis grafikai tuning is...

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nekem azért bejön a játék, bár sokkal jobbra számítottam. De ezekkel a dlc-kkel mondjuk a jó irányba dől a mérleg.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ingyen biztos jobb mint a semmi.mosolygó smiley

válasz erre
Stronghold 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja