Újabb Obsidian számítógépházzal bővült a Corsair kínálata

2013. április 28.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Corsair az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővült számítógépházainak termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Obsidian szériáját erősíti, a boltok polcain pedig Corsair Obsidian 350D típusjelzéssel fog felbukkanni. Az alumínium borítással ellátott ház 440 X 211 X 450 milliméteres méretekkel és 6 kilogrammos súllyal lett megálmodva, alaplapok közül pedig a microATX és a Mini-ITX modellek beépítését támogatja.

A belső tér megfelelő szellőzését alapesetben két darab ventilátor biztosítja, amik közül egy 140 milliméteres a frontrészen, egy 120 milliméteres pedig a hátfalon kapott helyet, de ahogy az egy komolyabb számítógépháztól elvárható, ez a kiépítés természetesen utólag is tovább bővíthető. Az 5,25 inches eszközöknek és optikai meghajtóknak két darab rekesz áll rendelkezésre, míg a szilárdtest-meghajtóknak és merevlemezeknek két-két darab 3,5 és 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget.

Az előlapon található I/O panel felhozatalában két darab USB 3.0 port, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetései kaptak helyet. Az új Corsair Obsidian 350D érkezésére várhatóan valamikor május folyamán számíthatunk, mégpedig 100 dolláros áron, míg az oldalablakos verzió 110 dollár ellenében lesz beszerezhető.
1 hozzászólás

Vendég

7 éve, 6 hónapja és 11 napja

Komoly doboz

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljaXelosz profilja5t3v3nk3 profiljasony1515 profilja