Újabb noteszgéppel bővült az MSI Classic szériája

2012. július 28.
1.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Micro Star International bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki noteszgépeinek kínálatát.

A frissen bemutatott noteszgép a vállalat Classic szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI CR41 típusjelzéssel fog felbukkanni. A konfiguráció 349,7 X 234,8 X 32 milliméteres méretekkel rendelkezik, amely mellé 2,4 kilogrammos súly párosul. A laptop egy 14 inches szélesvásznú, HD felbontású (1366 X 768-as natív felbontás) kijelzővel van tervezve, a keretébe pedig a már jól ismert webkamera 1,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon került beépítésre.

Az új MSI CR41-hez a gyártó természetesen az Intel legfrissebb fejlesztésű, harmadik generációs Core i központi feldolgozóit kínálja, amik mellé egy maximális kiépítésben 8 GB 1333 MHz-es RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. A képi megjelenítésért az Intel processzorok integrált Intel HD Graphics 4000-es chipje felel, az adattárolók választékában pedig hagyományos merevlemezek 500 GB-os, 640 GB-os és 720 GB-os kapacitással képviseltetik magukat, míg optikai meghajtónak egy DVD Super Multi egység került beépítésre.

A hordozható gép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11 b/g/n vagy egy 802.11 b/g szabványokat ismerő WiFi modul és egy 4.0-ás Bluetooth adapter alkotja. A notebook külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy 1.4-es HDMI és egy hagyományos D-Sub VGA videokimenet, egy RJ-45 LAN, két darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, valamint a beépített audiorendszer már jól ismert fejhallgató és mikrofon csatlakozói.

Az újdonságot a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerével, és egy hatcellás, 4400 mAh teljesítményű akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos közlemény elmondása szerint 7,5 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új MSI CR41 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos semmiféle információt nem közölt.

Újabb noteszgéppel bővült az MSI Classic szériája - 2. kép


Újabb noteszgéppel bővült az MSI Classic szériája - 3. kép


Újabb noteszgéppel bővült az MSI Classic szériája - 4. kép

1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Semmi extra, egy újabb gép...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja