Újabb népszerű funkcióval bővült a Razer Comms

2014. december 11.
1.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer már régóta jelen van a szoftveres piacon is, hiszen manapság egy jó gamer perifériát el sem lehet képzelni komoly szoftveres támogatás mellett, hiszen általában ezek a szoftverek adják a játékosok kezébe a szabadságot.

A Razer Comms azonban kicsit más piacon evez, hiszen fő célja a játékosok közötti kommunikáció, így leginkább a rendkívül népszerű TeamSpeak-hez lehetne hasonlítani. Az egyelőre csak Windows és Android platformokra megjelenő alkalmazás nemrég egy mostanság rendkívül népszerű funkcióval bővült, így tulajdonképpen már nem csupán egy kommunikációs szoftverről beszélhetünk.

Az asztali gépekre szánt szoftverbe bekerült ugyanis a Stream Viewer funkció, mely nevéből adódóan arra szolgál, hogy minőségi streameket találjunk. Ha van már kedvenc közvetítőnk, akkor azt bejelölhetjük és stream előtt értesít minket a szoftver, illetve stream közben kommunikálhatunk a többi nézővel is. A közvetítő csatornák között olyan ismert neveket találunk, mint például a Twitch, az Azubu.tv és a Hitbox.tv, de a lista tovább bővül majd.
3 hozzászólás

Neurotic

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Az a baj ezzel a Razer comms-al, hogy egy olyan területre próbál betörni ahol a TeamSpeak teljesen jól teszi a dolgát. Amíg a ts tökéletesen működik és kb mindenki azt használja addig nem nagyon látom miért is kéne leváltani.

válasz erre

totyak

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Én nem mozgom ilyen területen, nem nézegetek streameket, meg stb., így valahogy nem is tudom értékelni ezt az újdonságot. Lehet, hogy valaki meg csak erre várt már régóta.

válasz erre

kpal

6 éve, 3 hónapja és 12 napja

Szépen okosodik a progi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadarkomen profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profiljaBvektor profiljaSándorkolbász profiljaManiac profilja