Újabb Naga egér a Razer kínálatában

2012. január 14.
3.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló számítógépes kontrollereiről ismert Razer a CES 2012 alkalmával bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egereinek termékkínálatát.
 

A frissen reflektorfénybe állított újdonság valójában nem egy új fejlesztés eredménye, hanem a gyártó 2009 októberében bemutatott Razer Naga modelljének az átcsiszolt, továbbfejlesztett változata, ami az üzletek kínálatában már immár Razer Naga Hex típusjelzéssel fog felbukkanni. A ráncfelvarrásnak köszönhetően a megújult mutatóeszköz a bal oldalán, a játékos hüvelykujjához pozicionálva hat darab nagyméretű gombot kapott, amik a gyártó elmondása szerint főként a MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), az RPG, illetve a hack and slash játékoknál hasznosak.

A Razer Naga Hex 81 X 70 X 46 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 134 grammos tömeg társul, a számítógép USB portjára pedig hagyományos módon, vezetéken keresztül csatlakoztatható. Az új kontroller a gyártó 5600 DPI felbontású, Razer Precision 3.5G névre keresztelt lézer szenzorával van felvértezve. Az alkalmazott optikai érzékelőnek köszönhetően az egérmutató mozgása precíz és folyamatos még a 200 inch/másodperc sebességű mozdulatok esetében is, de a pontosságot garantálják még a teflon bevonatú talpak, valamint a gyártó Ultrapolling technológiája, aminek köszönhetően 1000 Hz-es mintavételezés és 1 milliszekundumos válaszidő érhető el.

A felszereltségben szerepel már a Razer új, Synapse 2.0 elnevezésű technológiája is, ami a játékos egyedi beállításait automatikusan egy cloud szerverre menti, de emellett az eszköz számára biztosítja a legfrissebb illesztőprogramokat, valamint firmware update-eket. Az új Razer Naga Hex már előrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 79,99 dolláros áron, a boltok polcain való megjelenésére pedig március környékén számíthatunk.
7 hozzászólás

Braddock

9 éve, 9 hónapja és 14 napja

Nagyon tutin néz ki!

válasz erre

skyman

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Az tuti, hogy nem rossz cuccos. Nekem bőven elég ez az 1000 Ft os madzagos Genius

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Egyetértek, engem sem érdekel az akksi és ez az egér nagyon jólnéz ki, ráadásul a dpi is brutál. FPS-ezni tökéletes!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Engem meg nem érdekel az akksi ez ***** jól néz ki!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Nekem nincs ilyen akksi gondom pedig razerem van

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Ugyanez a bajom nekem is vele, de azt hittem ez ilyen egyedi probléma. Ezek szerint nem. Folyton kábelen lóg, így viszont értelmetlen, hogy bt- egerem van...

válasz erre

marco

9 éve, 9 hónapja és 16 napja

Szép cucc, de az én Razer egeremmel egyetlen baj van, rohat gyorsan meríti az akksit. Gyakorlatilag egy fél-nap alatt lemerül, pedig minden más egerem hetekig képes egy feltöltéssel menni... Érthetetlen.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
CES 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGrifid profilja