Újabb mozgóképen mutatkozik a Need for Speed: Shift 2 Unleashed

2011. február 07.
3.2001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts és a Slightly Mad Studios egy újabb nagyszerű videóval örvendeztették meg a Need for Speed: Shift 2 Unleashed című autós versenyjáték rajongóit.

A rövidfilmben a Miami utcáin zajló versenybe nyerhetünk bepillantást és közelebbről megismerkedhetünk a BMW Z4 GT3-as változatával. Az alkotás magába foglalja a GT3 Európa-kupát, valamint a 2010-es FIA GT1 világbajnokságot. A késztermék idén március 10-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a tengerentúlon pedig március 8-án lesz elérhető.

A produktumban a készítők nagy hangsúlyt fektettek a közösségi funkciókra, például beszélgethetünk majd más felhasználókkal, versenyeket szervezhetünk, közzétehetjük az elért eredményeinket és a többi. A programban éjjel is róhatjuk majd az utakat, a dinamikus időjárás pedig hatással lesz a pályákra és az autókra is, például esős idő esetén csúszósak lesznek az utak, így nehezebben közlekedhetünk. A szoftverben körülbelül 130 szupergyors kocsi közül válogathatunk, emellett realisztikus környezetben száguldozhatunk, ütközés során pedig látványos sérülések elébe nézhetünk.

#tv#
Need for Speed: Shift 2 Unleashed című autós versenyjáték rajongóit.'>
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 20 napja

Pedig messze a legjobb játék amit láttam!

válasz erre

uhrindam

14 éve, 4 hónapja és 3 napja

És újra megbizonyosodtam afelől, hogy a TDU2 jobb választás. (Bár ez sem tűnik rossznak, valahogy az NfS már nem mozgat meg.. )

válasz erre
Need for Speed: Shift
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja