Újabb mini PC-vel gazdagodott a Zotac kínálata

2013. február 07.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Zotac a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új mini PC-vel bővítette ki a termékkínálatát.

A most bemutatkozó, ZBOX nano XS AD13 típusjelzéssel ellátott újdonság személyében tulajdonképpen a korábbi nano XS AD11 modell átdolgozását köszönthetjük, ami a ráncfelvarrás eredményeként immár az Advanced Micro Devices Brazos 2.0 platformja köré lett tervezve. Az apróság alapesetben barebone rendszerként fog megérkezni a boltok polcaira, vagyis rendszermemória és háttértároló nélkül, ám ahogy azt a cégtől már megszokhattuk, ez esetben is elérhető lesz a teljesen készre szerelt Plus változat is.

A Zotac ZBOX nano XS AD13 borítása alatt az AMD 1,7 GHz-es, dupla magos E2-1800-as APU-ja teljesít szolgálatot, ami mellé a Plus verzió esetében 2 GB DDR3-as rendszermemória lett telepítve (4 GB-ig bővíthető). A csatlakoztatott kijelző meghajtását az APU-ba integrált Radeon HD 7340-es GPU végzi, adattárolónak pedig egy mSATA interfészbe épített, 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó van jelen (Plus modellnél).

A konfigurációban persze ezúttal is helyet kapott a 802.11n WiFi modullal kiegészített Gigabit Ethernet kontroller, míg a külső részen egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy HDMI videokimenet, egy RJ-45 LAN, egy eSATA/USB 2.0, két darab nagy sebességű USB 3.0, két darab USB 2.0, valamint az audiorendszer csatlakozói lettek kialakítva. Az új Zotac ZBOX nano XS AD13 megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

jezzahun

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

kell nekem is egy ilyen!

válasz erre

Raiden

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Amíg nem tudom az árát,addig nem tudom jó-e vagy nem.A paraméterei biztatóak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profilja