Újabb mini PC-vel bővült a Zotac kínálata

2012. augusztus 10.
1.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus vezérlő partnereként elhíresült Zotac International bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű mini PC-vel bővítette ki a termékpalettáját.

A most bemutatkozó újdonság a boltok polcaira Zotac ZBOX ID84 Plus típusjelzéssel fog megérkezni, de ahogy azt a gyártótól már megszokhattuk, a konfigurációnak elérhető a "nano" jelzést viselő variánsa is, ami viszont rendszermemória és háttértároló nélkül fog megjelenni, így ezek beszerzése és telepítése a felhasználó feladata marad.

A számítógép helyigényére nem lehet panasz, ugyanis az mindössze 188 X 188 X 44 milliméteres méretekkel büszkélkedhet. A Zotac ZBOX ID84 Plus az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel dupla magos, 1,86 GHz-re hangolt Atom D2550-es központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 2 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők (4 GB-ig bővíthető).

A képi megjelenítésért az nVidia 512 MB-os GeForce GT 520M diszkrét grafikus gyorsítója felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A számítógép felszereltségében természetesen szerepel a már megszokott a Gigabit Ethernet kontroller és a 7.1 csatornás audiorendszer, de a kínálatot a mérnökök kiegészítették még egy 802.11 b/g/n szabványokat ismerő WiFi modullal, illetve egy Bluetooth 3.0 adapterrel is.

A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy HDMI és egy DVI videokimenet, négy darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy SPDIF, valamint a fent említett hangkártya csatlakozói. A szokásos kiegészítők mellett a vállalat a csomagban mellékel még egy multimédiás távirányítót is, persze a hozzátartozó IR szenzor társaságában. Az új Zotac ZBOX ID84 Plus és nano várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.

Újabb mini PC-vel bővült a Zotac kínálata - 2. kép


Újabb mini PC-vel bővült a Zotac kínálata - 3. kép

1 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nézegettem máskor a Zotac mini PC-it és kifejezetten tetszetős volt némelyik. Akinek nem játékra vagy komolyabb programokra kell a gép annak tökéletes választás lehet. Bár ahogy nézem ez jó pár játékkal is megbirkózna. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja