Újabb mini PC-vel bővült a Foxconn kínálata

2012. november 09.
1.9571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Foxconn bejelentette, hogy egy új fejlesztésű mini PC-vel bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított számítógép az üzletek kínálatában Foxconn AT-5570-es típusjelzéssel fog felbukkanni, különlegessége pedig, hogy már az Advanced Micro Devices APU-jával (Accelerated Processing Unit) gördült le a gyártósorról. A konfiguráció helyigényére nem lehet panasz, ugyanis a komplett PC mindössze 190 X 135 X 38 milliméteres méretekkel dicsekedhet.

A Foxconn AT-5570 az előbb említett AMD központi egység C-70-es modelljével van felvértezve, a mellé csatlakozó egy darab SO-DIMM aljzatba pedig igény esetén 8 GB DDR3-as rendszermemória telepíthető. A csatlakoztatott kijelző meghajtását az APU-ba integrált Radeon HD 7290-es chip végzi, adattárolónak pedig egy 2,5 inches hagyományos merevlemez vagy szilárdtest-meghajtó csatlakoztatható az egyetlen SATA 3.0 portra.

A számítógép felszereltségéből persze nem hiányzik a Gigabit Ethernet kontroller, a 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul, illetve a HD audiorendszer sem. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy HDMI és egy hagyományos D-Sub VGA videokimenet, négy darab USB 2.0, két darab nagy sebességű USB 3.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az új Foxconn AT-5570 a tervek szerint még ebbe a hónapban meg fog érkezni a boltok polcaira, viszont az áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nem nagyon tudom elképzelni ezeket a mini PC-ket háztartásokban. Inkább irodai gépeknek, ahol csak dolgoznak rajtuk, így nem kell nagyon erősnek lennie, viszont jó, ha kis helyen elfér. Háztartásokban maximum HTPC-nek lenne jó, fogyasztástól függően.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja