Újabb letölthető tartalom érkezik március elején az Assassins Creed: Brotherhood-hoz

2011. február 19.
2.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft legfrissebb bejelentése szerint a március nem csak a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood-ot hozza majd el a nagyvilág számára, hanem egy vadonatúj letölthető tartalmat is a konzolos fanatikusoknak, derült ki mindez a franciák legutóbbi nyilatkozatából, amelyből megtudtuk, hogy a hónap elején várható egy The Da Vinci Disappearance névre keresztelt bővítmény Ezio római vakációjához.

Sajnos pontosabb datálásunk nincs a történettel kapcsolatban, de arra mérget vehetünk, hogy csak és kizárólag Xbox 360-ra, valamint PlayStation 3-ra érkezik meg a csomag.

Árcéduláról egyelőre szintén nem esett szó, pontosabban csak félig, ugyanis az már biztos, hogy a Microsoft konzoljával rendelkezők 800 MS pontot lesznek kötelesek kifizetni azért, hogy letölthessék a kiegészítést, amely egyébként mind egyjátékos, mind többjátékos formában bővíti majd az alapokat. A kampányhoz a jelenlegi tervek szerint egy kisebb történet fog társulni, amelyben jó barátunk, Leonardo Da Vinci keveredik bajba, a Hermeticist-ák ugyanis elrabolják, és a mi dolgunk lesz, hogy biztonságban kiszabadítsuk őt.
5 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 17 napja

És AC3 mikor lesz?

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 18 napja

sztem uncsi

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 18 napja

zseer!

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 18 napja

Jó dlc-k vannak minden AC-hez.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nagyon helyes. Csak jöjjenek jöjjenek!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja