Újabb Left 4 Dead 2 DLC látott napvilágot kis híján a Cabin in the Woods alapján

2012. szeptember 24.
2.3701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legutóbbi DLC csomag megjelenésével a Left 4 Dead 2 sztoriját hivatalosan is lezártnak tekintette a Valve, de a háttérben legfrissebb információink szerint tervben volt még legalább egy letölthető tartalom, ami sajnos soha nem készülhetett el.

Drew Goddard, avagy a Cabin in the Woods mozifilm direktora úgy nyilatkozott az egyik lapnak, hogy tervben volt egy a film világát és koncepcióját alapul vevő Left 4 Dead 2 letölthető tartalom, de az MGM csődje miatt ez sajnos nem valósult meg, és a jövőben már egyáltalán nem is számíthatunk rá.

Goddard szerint a Valve már konkrétan neki is látott a munkálatoknak, így tökéletesen megalkották a kétféle világot is többek között.

A direktor állítása szerint gyűlöli a filmek alapján készült videojátékokat, de a Cabin in the Woods és a Left 4 Dead házasításából igencsak kellemes végeredmény született volna.

Óriási kár, hogy az MGM csődbe ment, emiatt ugyanis már soha nem tudhatjuk meg, hogy miként adaptálta volna a Valve ezt az érdekes filmes univerzumot.
Left 4 Dead 2 sztoriját hivatalosan is lezártnak tekintette a Valve, de a háttérben legfrissebb információink szerint tervben volt még legalább egy letölthető tartalom, ami sajnos soha nem készülhetett el.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ne neeeeeeeeee!meglepett smiley Csődbe ment az MGM? meglepett smiley Ez komoly??????

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja