Újabb kiszivárgott Starcraft II: Heart of the Swarm videó

2011. május 28.
2.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Még decemberben szivárgott ki a Starcraft II következő fejezetének állítólagos befejezése, ami akár valódi is lehet, hiszen a Blizzard annyira le akarta szedetni a videomegosztókról.

Most egy másik videó is kijutott az internetre, bár ez nem nevezhető akkora spoilernek, valószínűleg csak trailernek szánták (azért akit feszélyez bárminemű sztoriszálra utalás, az ne olvasson tovább). A videó egy ghost csapattal indul, akik behatolnak egy létesítménybe, a csapat vezetője pedig kiadja a parancsot: "Keressék meg Kerrigan-t!"

Sarah Kerrigan vált ugyebár a zergek királynőjévé a fogságba esése és a mutációja után. Jim Raynor-t, a játék egyik főhősét és Kerrigan volt szerelmét is láthatjuk amint követi az osztagot. A ghostok odaérnek egy lezárt kamrához, amikor hirtelen egy robbanás feltépi az ajtót. Miután Raynor feltápászkodik, meglát egy nőalakot, aki akár Kerrigan is lehet (ezt alátámasztja az is, hogy azt suttogja: "Sarah").

Sok dolgot nem árul el ez a trailer, de az biztos, hogy kicsit felkavarta az állóvizet. Pontos kiadási dátum továbbra sincs, bár szóba került a 2011-es év is, tavaly októberben a Battle.net projektvezetője 2012 március-áprilist jelölte meg. A Blizzard így is híres arról, hogy variálja a megjelenési időpontokat. Nem tehetünk mást, várunk.

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 napja

nekem már maga a sc2 sem tetszik.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 napja

Nagyon teteszik bár sokat nem mutat.

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 napja

sejtelmes. kíváncsian várom!

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 napja

Uhh, tetszetős!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja