Újabb képeken mutatkozik a Bulletstorm

2011. január 28.
3.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts, az Epic Games és a People Can Fly közzétettek néhány új képet a felhasználók számára a készülő Bulletstorm című matériáról.

Az illusztrációk segítségével egy kis betekintést nyerhetünk az akciódús játékmenetbe. A produktum idén február 25-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az Xbox 360 konzollal rendelkező felhasználók beszerezhetik majd a Bulletstorm limitált példányszámú speciális kiadását, amely az extra tartalmak mellett egy Gears of War 3 béta meghívót tartalmaz.

Az alkotás története két ex-zsoldosról szól, akik régen a Dead Echo nevű szervezet tagjai voltak és egy futurisztikus föderációt védelmeztek a rá leselkedő veszélyektől. Ishi Sato és Grayson Hunt végig abban a tudatban voltak, hogy a jó oldalon állnak, ám egyszer csak rájönnek, hogy nagyot tévedtek és mielőtt bármit is csinálhattak volna, a galád parancsnokuk elintézte, hogy a galaxis legtávolabbi pontjára száműzzék őket, ahol gyilkos kannibálokkal és kegyetlen szörnyekkel kell megküzdeniük a túlélés érdekében. A két ex-katona elhatározza, hogy mindenképp kijut erről a rettenetes helyről és véres bosszút állnak gonosztevőjükön.


Újabb képeken mutatkozik a Bulletstorm - 2. kép



Újabb képeken mutatkozik a Bulletstorm - 3. kép



Újabb képeken mutatkozik a Bulletstorm - 4. kép



Újabb képeken mutatkozik a Bulletstorm - 5. kép

Bulletstorm című matériáról.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 13 napja

rohadt jó gamma

válasz erre
Bulletstorm
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja