Újabb képek a Batman: Arkham City csibészeiről

2011. március 01.
2.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Batman misztikus és moralizáló karakterén kívül csakis egy valami lehet meghatározóbb Bob Kane világában, mégpedig a Sötét Lovag ellenfelei.

Az erkölcstelen gazfickók, akik két bűncselekmény közt a harmadikon törik a fejüket - mind-mind részei Gotham City (és környéke) sajátos légkörének: egyszerűek, buták, intelligensek és kiemelkedő egyéniségek egyaránt hozzátesznek valamit ehhez az atmoszférához. Talán éppen ezért gondolták úgy Rocsteady-ék, hogy ideje új képeket hinteni a pórnép sorai közé ezekről a rosszlelkű bajkeverőkről.

Mint azt bizonyára tudjátok, Joker sem tért meg azóta, hogy Batman elkalapálta az Arkham Asylum-ban, így hát jelen kiadásban is felbukkan majd, s természetesen Mark Hamill parádés hangján szólal majd meg, mint eddig.

Újabb képek a Batman: Arkham City csibészeiről - 3. kép

Ami pedig még ennél is idegborzolóbb, az nem más, mint az új karakterek felbukkanása. Olyanoké, mint Catwoman, Two-Face, ésatöbbi. Sokakat azonban nem hoz lázba a Macskanő megjelenése (és Poison Ivy visszatérése sem), sőt, épp kételkednek a karakterek szükségességében - attól tartanak, a túlságosan is meseszerű szereplőket nem lehet majd átültetni a játék erősen komor, sötét hangulatvilágába.

Újabb képek a Batman: Arkham City csibészeiről - 4. kép

Mindazonáltal továbbra is tűkön ülve várjuk, miként sülnek majd el/be Arkham City-ben felbukkanván.

Újabb képek a Batman: Arkham City csibészeiről - 5. kép

2 hozzászólás

DNS

10 éve, 9 hónapja és 7 napja

Bizony, az egykor Luke Skywalker szerepében ismertté vált Mark Hamill egy nagyon is tehetséges szinkronszínész.

válasz erre

skyman

10 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ha már macskanő. Azt tudtátok, hogy a macskanőnek férfi karaktere volt a filmbe? Tehát a kaszkadör férfi volt. elég vicces

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt