Újabb Intel-alapú okostelefonok jönnek a Lenovo műhelyéből

2014. december 18.
2.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Intel már tavaly is kiemelte, hogy több erőforrást szeretne összpontosítani az okostelefonok és táblagépek piacára, ennek kapcsán pedig már több gyártóval is tárgyalnak, az eredmények pedig hamarosan meg is érkezhetnek.

Az ASUS után nemrég a Lenovo háza tájáról hallani, hogy jövőre jó néhány Intel-alapú okostelefononnal jelennek majd meg a piacon. A kínai gyártó néhány éve igencsak ráfeküdt az okostelefonok és táblagépek piacára, a Motorolát bekebelezve pedig még nagyobb erővel rendelkeznek.

Az érkező készülékekről természetesen konkrét információk még nincsenek, de állítólag a CES 2015-nél a Lenovo sem talált jobb alkalmat, így január elején legalább két okostelefont mutatnak majd be. A piaci megjelenésüket tavaszra várhatjuk és arra is nagy az esély, hogy hazánkban is kaphatóak lesznek, hiszen mostanság jó néhány felsőkategóriás Lenovo modell jelent meg itthon.
3 hozzászólás

Bbeennccee98

10 éve, 1 hónapja

Pont most akartam lenovo telefont venni. De így most nem tudom eldönteni, h várjam meg ezeket az Intel-eseket, vagy ne, mert már eléggé kéne egy új telefon.

válasz erre

csirkee

10 éve, 1 hónapja

Kíváncsi leszek rájuk nagyon.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja

intel nagyon beindult mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja