Újabb hivatalos részletek érkeztek a ma induló GTA Online-ról

2013. október 01.
2.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a GTA 5 többjátékos módja a mai napon hivatalosan is elrajtolt, de a Rockstar úgy érezte, hogy ettől függetlenül is érdemes lenne még az utolsó pillanatban némi információval szolgálni a rajongóknak a kérdéses opcióról.

Ennek köszönhetően a Rockstar megerősítette, hogy nem kell félnünk a mikrotranzakciós lehetőségektől, azzal ugyanis nem kívánják felborítani az alkotás egyensúlyát, hiszen bárki elérheti a legjobb cuccokat úgy is, hogy közben egy fillérnyi valódi pénzt sem fordít a játékra.

A Rockstar szerint nyilván ehhez az kell, hogy a magas hírnév - avagy Reputation pontok - mellett elég in-game pénzt is összegyűjtsünk magunknak, amit az egy- és többjátékos mód küldetéseivel vagy az opcionális feladatok elvégzésével kivitelezhetünk, így versenyekkel, rablásokkal és így tovább, de bizonyos tárgyakat - még valós pénzért is - csak bizonyos hírnév után tudunk majd megvenni.

Kiderült továbbá, hogy a GTA Online hónapokkal a GTA 5 története előtt játszódik majd, a rajongók pedig egymástól nem tudnak majd lopni, így például nem juthatunk hozzá más garázsának féltve őrzött tartalmához még akkor sem, ha ugyanazt a házat birtokolják.

A GTA Online-ban mindemellett egy teljes egészében magunk által generált karaktert irányíthatunk, amit olyan alaposan személyre szabhatunk, hogy általános külsőségei mellett még azt is megszabhatjuk, hogy milyen életstílusa legyen és kik legyenek a felmenői, de természetesen olyan apróságokról sem kell lemondanunk, mint a sajátos ruhák, kiegészítők vagy hajköltemények.

A Rockstar megerősítette, hogy a megjelenést követő záros határidőn belül szeretnék majd alaposabban is bővíteni a GTA Online-t, de az ősz végére tervezik a Content Creator megjelentetését is, amivel a rajongóknak lehetőségük lesz saját tartalmakat varázsolni a GTA 5 multiplayer módjába. Jól hangzik? Ti csatlakoztok még ma a többjátékos ütközetekhez?

A GTA Online indulására itt Európában a mai napon, délután 1 órakor kerül sor!
25 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 15 napja

Sajnos flashelt boxal nehéz lesz multizni,ezért várom pcre hogy multizhassak....

válasz erre
123a(z) 3 -ből
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja