Újabb Half-Life 3 pletykáknak vetett gáncsot a Valve

2011. június 20.
4.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Kétség sem fér hozzá: a patinás cím valamennyi hűséges rajongója meghatva kapna a szívéhez, ha Valve-ék végre valami bejlentéssel élnének az új Half-Life-fal kapcsolatban, vagy legalábbis ide vonatkozó infók ütnék meg a fülüket.

Nos, egyesek elszántan ügyködnek azon, hogy ez utóbbi megtörténjen - függetlenül az infók valóságtartalmától. Az elmúlt évek során nem voltunk híján a szóbeszédeknek, majd' mindenféle-fajta (megalapozatlan) pletyka megfordult már a színen, s a Valve ezúttal sem volt rest pozdorjává zúzni egy újabbat közülük.


A Lambda Generator fan oldal szakadatlanul ontja magából az újabbnál-újabb pletykákat, s hozzávetőlegesen ugyanilyen ütemben is feküdnek azok a Valve guillotine-ja alá. Egy ilyen - még friss - állításuk szerint a vállalat egyik programozójának önéletrajza arról informál bennünket, hogy a Half-Life 3 már több éve befőttes üvegben csücsül, amikor is a fejlesztők úgy döntöttek, nem folytatják ezt az epizodikus felépítést. Ez még akár igaz is lehet.

Ellenben egy túlbuzgó Steam felhasználó megfékezhetetlenül hinti szerte saját pletykáit, legutóbb azt állította, egy Mike Dussault néven ismert programozó önéletrajzából kiderül, hogy az illető korábban egy külső fejlesztésű Half-Life projecten ügyködött - mielőtt csatlakozott volna a Half-Life 3-as munkálatokhoz. Nos, az emberke annyira megfékezhetetlennek bizonyult, hogy a Valve egy arisztokratikus lendülettel kirakta a felbújtó szűrét a fórumokról.

Attól eltekintve, hogy Mike D egy létező személy, ez az egész fikció" - mondta a Valve kötelékében dolgozó Doug Lombardi.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 26 napja

Előbb utóbb csak kijön!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaKisember001 profilja