Újabb gyakorló szimulátort fejleszt az amerikai hadsereg

2012. augusztus 01.
2.6891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Négy évvel azután, hogy az amerikai hadsereg adoptálta a Bohemia Interactive által fejlesztett Virtual Battlespace 2-t - ami a katonák elsődleges gyakorló szimulátorává lépett elő - a tengerentúli sereg vezetése újabb videojáték fejlesztését tűzte ki célul.

Hogy a játékot ki fogja kivitelezni, arról egyelőre még nincs információnk, de a Kotaku birtokába jutott konkrétumok szerint a hadsereg egy 243 oldalas technikai specifikációkat, valamint 13 oldalnyi követelményt tartalmazó dokumentumot állított össze az új szimulátorral kapcsolatban.

Sajnos a dokumentumokra nem sikerült rátennünk a kezünket, de a Kotaku munkatársa elmondta, hogy a kívánságlistán olyan pontok is szerepeltek, mint a nehéztüzérségi zárótűz kérésének lehetősége vagy az arab és afgán női öngyilkos merénylők megjelenése.

A készülő lövölde állítólagosan a kis háborúkra lesz kiélezve, így elsősorban a lakosság, a járművek és a különféle építmények és városrészek kapják benne a főszerepet. Kíváncsian várjuk a végeredményt és csak reménykedni tudunk abban, hogy legalább egy lebutított változatot a játékosok is kapnak majd belőle.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 1 napja

Elég jól hangzik! Ebből nagy okosságot is kihozhatnak!

válasz erre

Raiden

12 éve, 8 hónapja és 1 napja

Tudom hogy nem idevaló amit írtam,de én nemcsak játékos szemszögből értékelem a dolgokat,ilyen vagyok,tény hogy ez csak egy játék,de..

válasz erre

Raiden

12 éve, 8 hónapja és 1 napja

Miért nem csinálnak alternatív szimulátor programot mondjuk "üdvahadsereg"témában?
Mert az nem érdekel senkit...Én elvből nem játszottam a nyilvános előző szimulátorral sem mert én láttam képeket a bombázásaikról,Afganisztánban és máshol,ahová tévedésből indítottak támadást.Az a sok halott kisgyerek darabokban...no comment.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 1 napja

Az Americas Army is nagyon jó volt, ez is biztos az lesz!

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja