Újabb GTX Titan gyorsítóval bővült az Inno3D felhozatala

2013. március 14.
1.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Inno3D a tegnapi nap folyamán egy újabb, az nVidia GeForce GTX Titan-ra épülő grafikus vezérlőjéről rántotta le a leplet, ami a boltok polcaira GTX Titan iChill Black Series névvel fog megérkezni.

A most bemutatkozó videokártya már gyárilag megemelt órajelekkel került a dobozába, érdekessége pedig, hogy hűtéséről az Arctic Cooling műhelyéből kikerült Accelero Hybrid rendszer gondoskodik. A nevezett hűtési megoldás gyakorlatilag egy zárt vízhűtés, és egy hagyományos léghűtés ötvözéséből született meg, amik közül az előbbi a GPU, az utóbbi pedig a memóriachipek és VRM alacsony hőfokát szavatolja.

A 2688 darab CUDA maggal operáló grafikus feldolgozó alapsebességét 937 MHz-re emelték, így a boost maximum is 980 MHz-re módosult, míg a 384 bites adatsínre csatlakozó 6 GB GDDR5 videomemória az effektív 6 GHz-es frekvencián végzi feladatait. A nyomtatott áramkör végén felsorakozó portok választékában két darab Dual-Link DVI, egy HDMI, valamint egy DisplayPort videokimenet képviselteti magát. Az új Inno3D GeForce GTX Titan iChill Black Series várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Inno3D jó. Olcsó és megbízható. Szeretem.

válasz erre

Stewenwolf

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Ez már olyan durva hogy hozzá se mernék nyúlni...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja