Újabb GTX 680 Lightning gyorsítóval bővült az MSI felhozatala

2013. február 15.
1.9421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az MSI az elmúlt napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új videokártyával bővítette a termékpalettáját, ami az nVidia nagy teljesítményű GeForce 680-as modelljére épül.

A frissen felbukkant újdonság MSI GTX680 Lightning-L típusjelzéssel lett ellátva, személyében pedig valójában a vállalat korábbi MSI N680GTX Lightning modelljének átdolgozását köszönthetjük. A szóban forgó módosítások gyakorlatilag annyiban ki is merültek, hogy a cég mérnökei az alapmodell órajeleit alacsonyabb szintre hangolták, a további specifikációjuk viszont már teljes egészében megegyezik.

A megfelelően alacsony üzemi hőfokot továbbra is az MSI jól bevált TwinFrozr IV hűtési megoldása biztosítja. A GTX 680 Lightning-L nyomtatott áramkörére telepített GK104-es grafikus feldolgozó sebességét 1110 MHz-ről 1019 MHz-re csökkentették, így a boost maximum is 1084 MHz-re módosult, a 256 bites adatsínre csatlakoztatott 2048 MB GDDR5 videomemória pedig az nVidia által előírt 6008 MHz-es effektív frekvencián végzi feladatait.

A hátlapi panel portválasztékában egy HDMI, egy DisplayPort, illetve két darab Dual-Link DVI (egy DVI-I és egy DVI-D) videokimenet sorakozik fel. Az "új" MSI GTX 680 Lightning-L érkezésére első körben a japán piacon számíthatunk, viszont az áráról és a szélesebb körű megjelenéséről egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Egy ilyen, vagy bármilyen 2Gb-os kártya engem egy jó ideig hűségesen tudna szolgálni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja