Újabb GeForce GT 430 a Gigabyte kínálatában

2010. december 09.
2.8551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Gigabyte Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítóinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az nVidia korábbi GeForce GT 430-as modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Gigabyte GV-N430TC-1GI típusjelzéssel fog megjelenni. Az új videokártya egy egyedi tervezésű, teljes magasságú nyomtatott áramkörre épül, míg a hűtéséről egy nagyméretű, hagyományos felépítésű hűtőrendszer gondoskodik.

Az új GV-N430TC-1GI a 40nm-es gyártástechnológiával előállított, Fermi alapú GF108-as kódnévvel illetett grafikus feldolgozóval van felvértezve, ami 96 darab CUDA magot tartalmaz, az 512MB DDR3 VRAM-ot pedig egy 128bit-es memóriainterfészen keresztül képes elérni. A gyorsítókártya rendelkezik a gyártó TurboCache névre keresztelt technológiájával is, aminek a segítségével az előbb említett VRAM mennyisége 1024MB-ra bővíthető a rendszermemória használatával. Az újdonság GPU-ja a 730MHz-es, míg a shader processzorok az 1460MHz-es sebességre lettek behangolva, az előbb említett 128bit-es DDR3 memóriarendszer pedig a 900MHz-es valós frekvencián üzemel, ami 1800MHz-es effektív teljesítményt eredményez.

A hátlapi panelen található portok kialakítása követi az eddigi GT 430-as modelleknél már megszokott sémát, vagyis a különféle kijelzőknek egy D-Sub VGA, egy HDMI 1.4a és egy DVI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget. A videokártya természetesen már minden gond nélkül kezeli a DirectX 11-et és az OpenGL 4.0-t, de a felszereltségben még megtalálható a 3D-s Blu-ray támogatás, valamint az nVidia már jól ismert CUDA, PhysX és PureVideo HD technológiája is. Az új Gigabyte GV-N430TC-1GI várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


Újabb GeForce GT 430 a Gigabyte kínálatában - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ez egy kevésbé erős VGA és még csúnya is. Tuti nem ilyet választanék, ha most vennék VGA-t.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljaiPet profilja