Újabb gamer számítógépházzal bővült a Gigabyte kínálata

2013. március 14.
1.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Gigabyte a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházainak kínálatát.

A szóban forgó újdonság Gigabyte IF 400 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. A midi torony kialakítású számítógépház 185 X 412 X 450 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé hat kilogrammos súly társul, alaplapok közül pedig a standard ATX formátumú alaplapok beépítését támogatja, így természetesen a kisebb microATX-es megoldások is gond nélkül munkára foghatóak.

A belső tér megfelelő szellőzését alapesetben két darab 120 milliméteres ventilátor biztosítja, amik közül egy a frontrészen, egy pedig a hátfalon kapott helyet, de ahogy az egy komolyabb háztól elvárható, ez a konfiguráció természetesen utólag további légkavarókkal tovább bővíthető.

Az optikai meghajtóknak két darab 5,25 inches, míg a szilárdtest-meghajtóknak és merevlemezeknek öt darab 3,5 inches tárolórekesz kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház előlapján kialakított I/O panel felhozatalában egy legújabb generációs USB 3.0 és három darab USB 2.0 konnektor található, de természetesen az audiorendszer már jól megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetéseiről sem kell lemondanunk. Az új Gigabyte IF 400 megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt