Újabb gamer számítógépház a Spire kínálatában

2013. március 01.
2.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépes kiegészítőkre specializálódott Spire a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy friss fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki felhozatalát.

A belépőszintre pozicionált újdonság a boltok polcaira a hangzatos Spire Diablo névvel fog megérkezni, így ebből már nem is olyan nehéz kitalálni, a gyártó kifejezetten a gamer felhasználókat célozza meg vele. A midi torony felépítéssel született ház a két legelterjedtebb alaplapformátummal kompatibilis, vagyis a microATX és a standard ATX formátummal gyártott modellek beépítésére van lehetőség.

A feketébe öltöztetett számítógépház alapesetben ventilátorok nélkül érkezik, ám ezt a hiányosságot természetesen utólag könnyedén orvosolni lehet a frontrészen, a hátfalon és az oldalpanelen kialakított ventilátorhelyeknek köszönhetően. Optikai meghajtóból vagy más hasonló méretű eszközből három darabot telepíthetünk, míg a 3,5 inches merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak hat darab tárolóhely áll rendelkezésre.

A frontrészre álmodott I/O panelen két darab USB 2.0 csatlakozó kapott helyet, persze a már jól megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetés társaságában. Az új Spire Diablo várható megjelenési idejéről egyelőre nem érkezett információ, azonban azt már szerencsére tudni, az árcéduláján 25 euró körüli összeg fog szerepelni.
1 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 napja

Szép és nagyon olcsó

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja