Újabb gamer laptoppal bővült az MSI felhozatala

2013. május 23.
1.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az MSI az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy újabb taggal bővült a gamer felhasználókat célzó noteszgépeinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított MSI GX60 tulajdonképpen a korábban már bemutatott GX70 kisebb testvérének is tekinthető, ugyanis hasonló konfigurációval, viszont nála kisebb méretekkel, illetve valamivel szerényebb grafikus rendszerrel gördült le a gyártósorról. A laptop egy 15,6 inches kijelző köré épül, ami az 1920 X 1080 pixeles teljes HD felbontással rendelkezik.

Az MSI GX60 borítása alatt az A70M chipkészlet kapott helyet, és nagyobb társához hasonlóan a számítási teljesítményét az AMD A10-5750-es központi feldolgozója szolgáltatja, ami mellé egy 8 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. A videorendszer szerepét az AMD Radeon HD 7970M GPU tölti be, az adatok tárolásáról pedig egy 750 GB kapacitású hagyományos merevlemez gondoskodik, míg optikai meghajtónak egy Blu-ray olvasó van jelen.

A hálózati eszközök listáján egy 802.11 b/g/n szabványt ismerő WiFi modul és egy Killer E2200-as Ethernet kontroller szerepel. A külső részen fellelhető portok választékában egy SD kártyaolvasó, három darab nagy sebességű USB 3.0 és egy USB 2.0 port, egy HDMI és egy mini DisplayPort videokimenet, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozói találhatók. Az új MSI GX60 árcéduláján várhatóan 1300 dolláros körüli összeg fog szerepelni, a megjelenési idejéről azonban nem érkezett információ.
2 hozzászólás

Vendég

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

A vadállat gép! Ez egy hardverszörny.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DaevTheHun profiljarDAVE profiljaManiac profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja