Újabb frissítéssel gazdagodott a Tribes: Ascend

2012. június 25.
1.9141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hétvége folyamán egy vadonatúj frissítéssel gazdagodott a Tribes: Ascend világa, amelyet az illetékesek stílusosan a "Stonehenge" névvel illettek.

Az update legkomolyabb újdonságai között hat vadonatúj csatateret találhatunk, így amennyiben már unnánk a mostani - finoman szólva is silány felhozatalt - érdemes lesz letölteni az amúgy teljesen ingyenes kiegészítést. A pályák között egyébiránt találhatunk egyet-egyet a capture the flag és a team deathmatch játékmódokhoz is, a többi harcmező azonban néhány régebbi Tribes darab újragondolása.

A Stonehenge frissítés mindemellett számtalan komolyabb hibát is fixálni hivatott, így elsősorban például a a fegyverekkel és a kiegyensúlyozásokkal kapcsolatos gondok lettek fixálva, de további egyéb apróságok is.

A játék legújabb frissítése letölthető a kliens elindításával, de amennyiben még maga az alkotás is hiányzik a gyűjteményedből, érdemes vetni rá egy pillantást, hiszen IDE kattintva ingyenesen letölthető és használható, méghozzá különösebb korlátozások nélkül.
Tribes: Ascend világa, amelyet az illetékesek stílusosan a "Stonehenge" névvel illettek.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

Igen jó játék, kár hogy only pc.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nagyon bejövős kár hogy nincs boxra

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 10 napja

De baró gamemeglepett smiley

válasz erre
Tribes: Ascend
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja