Újabb források pletykálnak a PSP2 létezéséről

2010. szeptember 28.
1.6211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo 3DS megjelenését követően a Sony-nak is egyértelműen elő kell állnia valamilyen újdonsággal a Sony PSP-vel kapcsolatban, hiszen bár néhány kiváló címmel most megpróbálja a lehető legtöbb játékost vásárlásra bírni, a 3DS boltokba kerülése után erre már egyre kevesebb esélye lesz, a PSP ugyanis valószínűleg elavulttá válik és újdonságot követelnek majd a kis masina fanatikusai.

Bár egyelőre semmiféle hivatalos információnk nincs a témában, immáron több forrás is megerősítette, hogy a Sony a PlayStation Portable utódján dolgozik már a háttérben.

A legfrissebb szóbeszédet a Develop magazin indította útjára, akik természetesen nem nevezték meg pontos forrásaikat, de tűzhöz közeli, belsős csatornát emlegettek a hír leközlésekor, ami természetesen maximálisan megbízható is egyben. Ennek a rejtélyes személynek köszönhetően a lap úgy értesült, hogy immáron számtalan ember dolgozik azon, hogy legyen valamikor a közeljövőben egy bemutatható PSP2-je a Sony-nak, ami a srácok állítása szerint a legerősebb hordozható hardver lesz a piacon. Természetesen az elhangzottakon kívül egyéb információk nem hangzottak el a kis szerkezetről, de immáron több forrás szerint is készülődik valami, ami remélhetőleg a jövő esztendő nagy expóinak valamelyikén realizálódni is fog. Addig is kíváncsian várjuk a részleteket...

2 hozzászólás

skyman

11 éve, 11 hónapja és 13 napja

Valamivel elö kell rukkolniuk az tuti, mert igy könnyen lemaradnak ebben a kiélezett világban

válasz erre

totyak

11 éve, 11 hónapja és 13 napja

De kérem, ott a Go, az nem jó a reklamáló népnek? Persze ez költői kérdés volt, tudom, hogy a Go nem az, amire a játékosok vártak. Úgy legyen, jöjjön a PSP2.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja