Újabb DLC-k jelenhetnek meg az L.A. Noire-hoz?

2011. július 14.
1.8911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Az egyébként sem kevés játékélményt kínáló L.A.

Noire-hoz több letölthető tartalom is megjelent kiadása után: újabb ügyek, néhány új szerkó Cole Phelps-nek és pár extra fegyver. Eddig olybá tűnt, hogy az utolsó, Reefer Madness névre hallgató üggyel lezárultak a los angeles-i akták, de egy állítólagos Rockstar szóvivő szerint ez mégsem így van. A meg nem nevezett illető a Kotakunak megemlítette, hogy az "L.A. Noire még nem volt teljes."

Annak ellenére, hogy a játék befejezése nem hagy erre sok lehetőséget, lehet, hogy mégis újabb nyomozásra számíthatunk? Meglehet, hogy a fő történetszáltól különálló eseményeket követhetünk nyomon az új kiegészítésben, avagy visszatekintünk az időben, még a befejezés előtti esetekre.
Azt már régebben tudni lehetett, hogy két asztal kimaradt a játékból, az egyik a betörésekkel kapcsolatos (amit még meg is említenek a sztori folyamán), a másik a csalásos ügyeket foglalja magában. Még az is lehet, hogy ezeket veszik elő a készítők. A Rockstar, a Team Bondi és az alkalmazottak megromlott kapcsolatát tekintve arra viszont kicsi az esély, hogy vadiúj ötleteket valósítsanak meg.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Bár a játék szerintem rettentő csúnya, de így magyarítással már számomra is élvezhető lenne, így ehet kap még egy esélyt. A történet állítólag jó lett, ha másért nem, legalább azért érdemes lenne újra elővenni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja