Újabb DLC csomagot kapott a Kinect Sports Season 2

2012. március 06.
1.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden különösebb előjel nélkül néhány órával ezelőtt egy újabb letölthető tartalom vált elérhetővé a Microsoft által megalkotott forradalmi mozgásérzékelős szenzor, avagy a Kinect egyik prezentációs célzattal elkészült videojátékához, avagy a Kinect Sports Season 2-höz.

A név nélküli, a szakma által challenge packnak nevezett bővítmény a maga pár száz megabyte-jával - a Microsofttól meglepő módon - egy ingyenes csomagocska lett és természetesen - mivel az alapjáték sincs más platformokra - kizárólag Xbox 360-ra érhető el.

A különösebb közlemény vagy egyebek nélkül debütált letölthető tartalom információink szerint nem sok újdonságot tartalmaz, mindösszesen néhány vadonatúj játékmódot, méghozzá olyan sportágakhoz, mint a Kinect Sports Season 2-ben megtalálható futball, darts és sí.

A Rare által fejlesztett alkotás tavaly október végén került a boltok polcaira, betöltését követően pedig elsődlegesen hat újabb sportágat fedezhettek fel maguknak a rajongók a korábbi évadhoz képest. Most ezeket bővíthetjük ki újabb kihívásokkal, amennyiben letöltjük az ingyenes kiegészítést.
Kinect Sports Season 2-höz.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 4 napja

Hihetetlen hogy van amit ingyen ad a msröhögő smiley

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 2 hónapja és 4 napja

Darts? Nyilakat úgyse dobáltam még az LCD tv-mbe. Egy kis sört, meg forró csokit kapott már. Lehetne légpisztoly, vagy 5 kilós kalapácsvetés is a szobában. Örülnék egy asszony hipnotizáló Kinect programnak, rögtön lenne 360 XBOX-om. Bár, arra jó a Barátod közt maraton is, az elmúlt 12 évböl. Egy anyós halucináltató gamma is jöhetne, hogy minden nap, ünnepnap legyen az életemben. Csak akkor szakítanám meg az adást, ha megéheznék, vagy rám törnének a hormonok. Egy álmodozó ember naplója!röhögő smiley Kik ezek a hatalmas víz fejek, a képen? Az élsport káros az egészségre. Én inkább parkettát raknák le, a Kinect segítségével.

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 4 napja

de tök jó agrafikájameglepett smiley meglepődtem azthittem a kinectes játékok tök ****ok

válasz erre
Kinect Sports Season 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profilja