Újabb Dance Central 2 DLC-k kerültek bejelentésre februári érkezéssel

2012. február 01.
1.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2012-es esztendőben sem hagyja abba a Dance Central 2 támogatását a Harmonix, a csapat ugyanis újabb letölthető tartalmakat jelentett be a minap, amelyek február különböző időpontjain fognak landolni az Xbox Live kínálatán.

A bővítmények között a legjobb esetben is csak egy-egy dalt találhatunk, de azok garantáltan a legnagyobb slágerek lesznek, amelyekre igencsak élmény lesz felszabni a szőnyeget és összetörni a berendezést.

Az első DLC-t Valentin napra tervezi a Harmonix és dugig lesz tömve szerelmes nótákkal, így Michael Franti - Forget You-ja mellett helyet kap benne a Spearhead - Say Hey (I Love You) című dala is. A következő bővítményt február 21-én tervezik az illetékesek a Kelis - Milkshake címá dalával a középpontban, a harmadik letölthető kiegészítés pedig február 28-án fut be, méghozzá az LMFAO - Party Rock Anthem tételével.

Minden egyes dalért cserébe 240 MS pontot kell majd kifizetnünk az Xbox Live rendszerén, így ha újabb nótákra akarjuk ropni a táncot, ismét bele kell nyúlnunk a zsebünkbe.
Dance Central 2 támogatását a Harmonix, a csapat ugyanis újabb letölthető tartalmakat jelentett be a minap, amelyek február különböző időpontjain fognak landolni az Xbox Live kínálatán.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ehh, inkább valami jó fps-t adnának kiröhögő smiley

válasz erre

Bettyone

13 éve, 3 hónapja és 6 napja

jaj ez tök cuki h gondolnak a valentin napra mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 6 napja

Lehet rázni!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 6 napja

ez de****

válasz erre
Dance Central 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja