Újabb Chaser számítógépházzal bővült a Thermaltake kínálata

2013. február 10.
1.9351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Thermaltake a napokban egy újabb, a Chaser szériába sorolt számítógépházzal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a midi torony kialakítású termékek táborát erősíti, a boltok polcaira pedig Thermaltake Chaser A31 típusjelzéssel fog megérkezni. A gamer konfigurációkra szabott ház 501 X 212 X 495 milliméteres méretekkel és 6,5 kilogrammos súllyal rendelkezik, alaplapok közül pedig a microATX és standard ATX formátummal gyártott modellek beépítése lehetséges.

A belső tér megfelelő szellőzését alapesetben két darab 120 milliméteres ventilátor biztosítja, amik közül egy a frontrészen, egy pedig a hátfalon kapott helyet, de ahogy az egy komolyabb háztól elvárható, ez a konfiguráció természetesen utólag további légkavarókkal tovább bővíthető.

Az optikai meghajtóknak három darab 5,25 inches, míg a szilárdtest-meghajtóknak és merevlemezeknek hat darab 3,5/2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház tetőrészén kialakított I/O panelen az audiorendszer már megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetése mellett helyet kapott még két darab nagy sebességű USB 3.0 konnektor is. A Thermaltake Chaser A31 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

Látványos cucc!

válasz erre

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

Pofás kaloda,jó nagy,kék pilácsok,ezt szeretem..mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja