Újabb Blu-ray íróval bővült a TEAC kínálata

2013. január 03.
1.5851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A TEAC a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy friss fejlesztésű optikai meghajtóval bővítette ki termékpalettáját.

A most bemutatkozó újdonság a boltok polcaira TEAC BD-W512GSA típusjelzéssel fog megérkezni, és ahogy azt már a modellszáma is sejteti, a Blu-ray írók egyre növekvő táborát gazdagítja. A szóban forgó meghajtó belső kialakítással gördült le a gyártósorról, vagyis kizárólag az asztali számítógépek 5,25 inches rekeszébe, vagy külső házba telepítve fogható munkára.

A SATA interfésszel tervezett Blu-ray író fekete és fehér színváltozatban lesz elérhető, bár az eddigi információk szerint az utóbbi változat kizárólag OEM kiszerelésben fog megjelenni. Az optikai meghajtó a BD-R médiákat 12X-es sebességgel képes feltölteni adatokkal, míg ez az érték BD-RW esetében 8X-os, dupla rétegű lemezeknél szintén 8X-os, a DVD és CD korongoknál pedig 16X-os és 48X-os tempóra módosul.

A meghajtó a három- és négyrétegű Blu-ray lemezeket ugyan gond nélkül olvassa, viszont az írásukat már nem támogatja. A TEAC BD-W512GSA megjelenésére várhatóan az elkövetkező hetek folyamán fog sor kerülni, az árcéduláján pedig 79 eurós összeg lesz feltüntetve.
3 hozzászólás

marco

12 éve, 2 hónapja és 11 napja

Raiden írta:
Én nem írogatok,már,inkább pendrive-ban utazom.Nem szeretem a lemezeket.
Na igen. Én sem emlékszem mikor írtam ki utljára bármit is dvd-re. Talán két éve volt egy nagy mentésem, hogy lemezen is meglegyenek, de ennyi. Ez volt az utolsó.

válasz erre

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 11 napja

Én nem írogatok,már,inkább pendrive-ban utazom.Nem szeretem a lemezeket.

válasz erre

Marduk

12 éve, 2 hónapja és 13 napja

Szuperül néz ki! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja